Opslagstavle

Opslagstavle


Vi har ledige bådpladser

Generalforsamling 2019 afholdes i vores nye havnehus ' Korkproppen' tirsdag den 23. april. Arbejdsdag er planlagt den 11. maj.

Kære medlemmer

Så blev 'Korkproppen' færdig og indviet!

 Støttebeløb:

 Realdania/ 'Underværker':150.000 kr. Sparekassen Bornholms Fond : 50.000 kr. og  50.000 kr. fra Brødrene Larsens Legat.

EU/Erhvervsstyrelsen og LAG Bornholm har givet tilsagn om 250.000 kr. Lokale- og Anlægsfonden har bevilget 200.000 kr.

 

Tusind tak til fondene - og Anders Finne fra Jens Møller Gudhjem, som startede byggeriet  med klippe-/jordundersøgelser og sprængning i begyndelsen af oktober, og der skulle sprænges en del klippe væk, inden selve byggeriet kunne påbegyndes. I begyndelsen af november blev taget rejst. Indvendigt er der klinker på gulv, toilet etableret og køkkenelementer opstillet. 2 bestyrelsesmedlemmer malede væggene og mange andre hjalp med oprydning, samling af møbler mm. Tak for det til Peter Christophersen, Fritz Holm, Preben Linder-Thomsen, Hans Henrik Kjøller, Jan Ove Holm, Kaj E Mortensen, Mogens Andersen, Verner Jensen, Abbe, 'Fricko' Andersen, Bente Madsen  og det meste af bestyrelsen. Kommunen har udstedt ibrugtagningstilladelse, og 30 mennesker deltog i indvielsen af korkhuset  fredag den 15. februar 2019 kl. 12!  Der blev serveret noget "tappas/pølse/ost bord" med brød, hummus, pesto og noget kaffe og en lækker kage fra Slægtsgården. Øl, vin og vand var der absolut også. Kommunens arkitekt for Helhedsplan for Allinge og Folkemødet, Gugga Zakariasdottir  klippede silkesnoren og erklkærede huset for indviet. 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maritimt kursus for kvinder


Kampeløkke Havn har fået bygget et dejligt hus til bl.a. kursus og undervisning. Tag et speedbådskørekort eller et duelighedsbevis på et hold kun for kvinder, evt. senere suppleret med et VHF-certifikat. Tilmelding på formand@kampeloekke.dk. Når der er nok tilmeldte til et hold, vil du blive kontaktet og der aftales nærmere.


Generalforsamlingen 2018


Beslutningsreferat


Copyright © All Rights Reserved

Foreningen Kampeløkke Havn