Opslagstavle

OpslagstavleGeneralforsamling 2022 -

 Se beslutningsreferat længere nede på siden,


Vinterarrangementer i Korkproppen:


Eneste arrangement i år blev JULEBANKO, hvor der blev serveret gløgg og æbleskiver og spillet banko. 20 medlemmer deltog. God jul og godt nytår


Der har formentlig ligget både ved Kampeløkke Å siden tidernes morgen, og udviklingen fra slæbested over Doktorhavnen til den nuværende Kampeløkke Havn har været en lang proces. Her i 2021 er det 50 år siden, at det første egentlige havnebassin blev indviet. Jubilæumsfesten blev holdt for medlemmer med ledsager den 9. oktober på Slægtsgården. Nedenfor kan du også læse lidt om havnen, stedet og udviklingen. (Åbning af dokumenter:Tryk på pilen i øverste højre hjørne, så åbnes dokumentet i stor størrelse på ny side)

Der skete ændringer vedrørende ansvarsforsikring i 2021. Alle aktive både skal som bekendt være ansvarsforsikret for at have en plads i havnen.Vi fik et rigtig godt tilbud til medlemmerne:Havnen betaler et mindre beløb i kontingent for medlemskab af Danske Tursejlere, hvorefter der er en fast pris for ansvarsforsikring på 250 kr. for joller og ikke planende både, mens ’speedbåde’ koster 450 kr. Hvis man vil være med i ordningen, så send data på skema eller på anden vis til kassereren! Police kan ses på siden 'Forsikring ..

Referat GF 2022

Havnebeløb 2022-23