Opslagstavle

OpslagstavleGeneralforsamlingen, der var fastsat til 28. april 2020 blev afholdt 24. juni, og 17 medlemmer deltog. Vi kunne sidde udenfor i det prægtige vejr.

Vinterens arrangementer:

1.oktober:

Medlemsmøde (hvad skal der ske i/ med havnen? – der er mange ledige pladser i yderhavn, hvordan takler vi det?) Havnen giver kaffe og kage. Tilmelding til formanden.

Her i det første arrangement  deltog 17 af havnens medlemmer til en hyggelig og uformel snak om havnens fremtid. Der var kaffe, en lille én og en formidabel æblekage fra Slægtgårdens 'konditori'. Den smagte virkelig godt!


5. november:

Mød Ivar Holm, forfatter til bogen om Ole Basse Mortensen, laksefiskeriet i Nordatlanten mm. Det foregår på Slægtsgården fra kl. 18 00, hvor der serveres biksemad, kaffe og kage. Tilmelding til Sven Arvidsen eller formanden.

Udover bestyrelsesmedlemmer var der kun tilmeldt 5 fra havnen - og 2 af dem kom alligevel ikke!  - så arrangementet kunne faktisk kun gennemføres, fordi bestyrelsen samarbejdede med Bornholms Trollingklub, som deltog med 13 medlemmer. Foredraget var fint, især for folk der ikke havde læst bogen. Også biksemaden og æblekagen var som sædvanlig helt på toppen. 

3. december:

Så er det snart JUL – og vi spiller banko om en enkelt præmie - en ramme øl eller vin. Havnen giver gløgg/øl/vand. 

Ved tilmeldingens udløb havde kun tre menige medlemmer meldt sig til, men der kom et par eftertilmeldinger, og vi blev i alt 14. Vi fik en god aften med bankospil om et par flasker vin,og hyggede med gløg, øl, vand og æbleskiver.

7. januar:

Noget om sikkerhed: Sikkerhedsambassadør Bill R Hansen orienterer, og det vises f.eks., hvordan du bruger din mobil/apps til Sikker Sejlads og Sikker Sejlads Alarm.

Vi var 12 til et foredrag om sikkerhed. Fin aften med nyttig viden og kaffe og wienerbrød.


4. februar:

Knob & Stik. Vil du lære at splejse et øje o.a., så viser Abbe hvordan tovværk håndteres. Hyggelig aften med kaffe, kage og tovværk. 16 deltagere. Se foto ovenfor.


3. marts: Vinterens sidste medlemsaften - måske med 'skipperlabskovs'?

1) Havmiljøvogter – hvad er det ? 2) Sådan kontrollerer/ser du om du fisker i et fredningsbælte.(For folk med smartphone) Maden blev en meget velsmagende 'alternativ skipperlabskovs' og til kaffen var der lækker kage. Hyggelig aften med 11 deltagere.

Tak til alle deltagere i denne sæson!


Beslutningsreferat GF 2020

Maritimt kursus for kvinder


Kampeløkke Havn har fået bygget et dejligt hus til bl.a. kursus og undervisning. Tag et speedbådskørekort eller et duelighedsbevis på et hold kun for kvinder, evt. senere suppleret med et VHF-certifikat. Tilmelding på formand@kampeloekke.dk. Når der er nok tilmeldte til et hold, vil du blive kontaktet og der aftales nærmere.Foreningen Kampeløkke Havn

Copyright © All Rights Reserved