Opslagstavle

OpslagstavleGeneralforsamling 2022 blev afholdt den 26. april kl. 18.

Der blev serveret biksemad. Se beslutningsreferat længere nede på siden,

Arbejdsdag var den 7. maj.

Vinterarrangementer i Korkproppen er overstået for denne gang:

Vi gentog succesen med KLUBAFTENER, men få deltog!

 

02 NOV Førstehjælp 

07 DEC Adventsbanko.AFLYST!

01 FEB Besøg lodsbåden. 

01 MAR Strandfoged foredrag - kaffe og kage


Hvad med vinteren 2022-23? Forslag til emner?

Der har formentlig ligget både ved Kampeløkke Å siden tidernes morgen, og udviklingen fra slæbested over Doktorhavnen til den nuværende Kampeløkke Havn har været en lang proces. Her i 2021 er det 50 år siden, at det første egentlige havnebassin blev indviet. Jubilæumsfesten blev holdt for medlemmer med ledsager den 9. oktober på Slægtsgården. Nedenfor kan du også læse lidt om havnen, stedet og udviklingen. (Åbning af dokumenter:Tryk på pilen i øverste højre hjørne, så åbnes dokumentet i stor størrelse på ny side)

Der skete ændringer vedrørende ansvarsforsikring i 2021. Alle aktive både skal som bekendt være ansvarsforsikret for at have en plads i havnen.Vi fik et rigtig godt tilbud til medlemmerne:Havnen betaler et mindre beløb i kontingent for medlemskab af Danske Tursejlere, hvorefter der er en fast pris for ansvarsforsikring på 250 kr. for joller og ikke planende både, mens ’speedbåde’ koster 450 kr. Hvis man vil være med i ordningen, så send data på skema eller på anden vis til kassereren! Police kan ses på siden 'Forsikring ..

Referat GF 2022

Havnebeløb 2022-23

Maritimt kursus for kvinder


Kampeløkke Havn har fået bygget et dejligt hus til bl.a. kursus og undervisning. Tag et speedbådskørekort eller et duelighedsbevis på et hold kun for kvinder, evt. senere suppleret med et VHF-certifikat. Tilmelding på formand@kampeloekke.dk. Når der er nok tilmeldte til et hold, vil du blive kontaktet og der aftales nærmere.